Na kontaktoni - TripFalcon


Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

Të ndihmojë?


Sistemi ynë i krahason vetëm çmimet. Nëse keni ndërmend të ndryshoni, modifikoni ose anuloni rezervimin tuaj, ju lutemi kontaktoni faqen e internetit ku keni bërë rezervimin. Ju mund të konfirmoni informacionin e rezervimit duke kontrolluar email-in tuaj.

Nuk ka asnjë tarifë prenotimi përmes nesh. Sistemi ynë vetëm ju përcjellëse në agjentin e fluturimit ose faqen e rezervimit për të përfunduar procesin e rezervimit.

1- Shkruani qytetin e nisjes, destinacionin e mbërritjes, datën e nisjes, datën e kthimit, numrin e pasagjerëve dhe llojin e klasës së biletave. 2- Në rezultatet e kërkimit, zgjidhni kohën e fluturimit dhe linjës ajrore dhe pastaj zgjidhni çmimin më të mirë. 3- Sistemi ynë do t'ju transferojë në faqen e udhëtimit për të përfunduar hapat e rezervimit.

1- Vendosni emrin e qytetit ose vendin ose hotelin, datën e vizitës, datën e nisjes dhe numrin e vizitorëve. 2- Në rezultatet e kërkimit, zgjidhni hotelin dhe llojin e dhomës që dëshironi, dhe zgjidhni çmimin më të mirë. 3- Sistemi ynë do t'ju transferojë në faqen e rezervimit për të përfunduar hapat e rezervimit.